Din hälsa måste komma först

Kinesiologi

Kinesiologi, så svårt att förklara och så roligt att använda!
Kinesiologi har fyra stycken olika "glasögon", vi ser på kroppen på fyra olika sätt och dessa fyra hänger så klart ihop. Vi är energi, och vår energi flyter i våra kroppar – där det blir stopp i flödet uppstår sjukdom.

Det kan vara strukturellt – rörelseinskränkning, en muskel eller led har ett problem. Det kan vara näringsmässiga obalanser, som gör att olika flöden inte får tillräckligt med energi för att kunna flöda optimalt. Emotionella orsaker, som sitter kvar i kroppen och hindrar, eller energiobalanser.

Kinesiologi jobbar med immunförsvaret, nervsystemet, lymfsystemet, cirkulationen, hormon- och matsmältningssystemet. Hela kroppen! Kroppen är lite som ett elektrisk apparat, och kinesiologi lagar dåliga kopplingar helt enkelt! Kinesiologi stärker kroppens egna resurser.

Du kan kan komma med vilket problem som helst, ont i en axel eller svårt att sova. Du stressar, har magproblematik eller blir jämt och ständigt förkyld. En person kom för svamp på tungan, det löste vi. En annan med förstoppning, det löste vi.

Du kan alltid prova, din hälsa måste komma först! Det är bättre att må bra än att må nästan bra!