Vill du lyssna?
13 mars, 2021
Stöd eller inte?
24 maj, 2021
Visa alla

Pollenallergi?

Nu börjar det, eller rättare sagt för många har det redan börjat Kliet i ögonen, en näsa som rinner och ständigt knapra anti-hist Känner du igen dig? Vad om det fanns en möjlighet att slippa allt det som pollenallergi innebär? För det gör det! Kinesiologi stärker kroppen så att den pallar pollen!

Senaste numret av Hälsa

Vill du få en skönare vår och kunna njuta av sommaren?

Min lärare Sabina Rosén behandlar pollenallergi med kinesiologi.

Jag behandlar pollenallergi med kinesiologi. Du får en balanserad kropp, ett bäcken som är rakt så att ditt näringsupptag förbättras. Sen kommer vi testa vilka näringstillskott just du behöver för att kroppen ska klara av att hantera pollen. Du bokar bara in dig! Resten fixar jag!

Det går snabbare än du tror och är lättare än du förväntar dig!

Boka tid GLOBEN

Boka tid SORUNDA

Comments are closed.