Om Mig

Tone Lyche

Hej, det är jag som är Tone, och jag älskar mitt jobb! Efter många år som teaterråtta kände jag att jag villa jobba med något som var på riktigt! Eftersom jag alltid varit den som masserat mina kollegor ute på olika turnéer så kom jag på att det är egentligen det jag tycker är kul, kroppen är kul helt enkelt!

Jag utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut, välrenommerad som få i världen. Efter det har det bara blivit fler och fler kurser, kroppen blir man aldrig klar med för den är så otrolig komplex. Jag är nu inte bara massageterapeut, utan även Diplomerad Kinesiolog, efter 15 månaders studier! Ett 20-tal andra olika verktyg har jag i min låda; Öronakupunktur, Kinesiotejping, Lymfmassage, Koppning, Kostrådgivare,och sist men inte mins Holografisk Kinesiolog för att nämna några.

Min nyfikenhet är min styrka och det som gör att jag kommer fundera tills jag hittar en lösning på ditt problem. Har jag inte själv verktyget för just dig har jag ett fantastiskt nätverk av underbara kollegor. Så känn dig trygg när du kommer till mig, jag kommer göra allt för att lösa ditt problem.

Mitt mål är att du ska känna en klar förbättring i din kropp efter min behandling.

Jag är en certifierad massör, massageterapeut, kinesiolog och ordförande i YrkesMassörernas förbund.

Välkommen in till mig

Läs om när jag var med i Friskvårdsmagasinet

Klicka för att öppna utbildningslista