Din hälsa måste komma först

Holografisk Kinesiologi Treatment - HKT

Vad är HKT?
Holografisk Kinesiologibehandling!
Ett systematiskt tillvägagångssätt som bidrar till att hela ditt nervsystem fungerar optimalt. När nervsystemet fungerar jobbar din kropp optimalt så du får mer energi och på så sett kan kroppen läka, reparera och återuppbygga din hälsa.

Det kan vara virus, bakterier eller parasiter m.m. som gör att du inte känner dig pigg och alert.
Du kommer få kostråd, träningsråd, vilka tillskott du ska äta eller inte, en helhet totalt baserad på din unika kropp.

System är baserat på 30 års erfarenhet, utarbetad av Ulf Kilman, se Kilmaninstitutet.
Holografisk kinesiologi skiljer sig från vanlig kinesiologi då man säkerställer att kroppens alla system samverkar för att nå bättre resultat.

Kinesiologi

Kinesiologi handlar verkligen om hela människan. En balansering av ditt nervsystem så att din kropp kan fungera optimalt. Vi ser till att dina leder och muskler är starka och klarar av att göra det kroppen behöver för att röra sig utan smärta. Har du flera specifika problem rekommenderar jag att du bokar en HKT-Behandling istället.

Du kan kan komma med vilket problem som helst, ont i en axel eller svårt att sova. Du stressar, har magproblematik eller blir jämt och ständigt förkyld. En person kom för svamp på tungan, det löste vi. En annan med förstoppning, det löste vi.

Du kan alltid prova, din hälsa måste komma först! Det är bättre att må bra än att må nästan bra!

Kinesiologi ingår när du bokar en BEHANDLING (OBS! Ej HKT)

Tips - Balansera ditt nervsystem själv!

I videon här intill ser ni mig demonstrera hur du, med hjälp av holistisk kinesiologi, kan göra dig själv rak.

Ta din högra hand och sätt ihop pekfingret och ringfingret. Sedan placerar du de två fingertopparna på pannan ovanför ditt högra ögonbryn, mitt emellan ögonbryn och hårfäste.

Med din vänstra hand göra du lika med fingrarna, ihop med pekfingret och ringfingret. Men dessa fingrar placerar du istället mitt upp på hjässan.
Vet du inte var mitten på hjässan är, lägg handloven i näsgropen och långfingret upp på huvudet, där den landar är mitten på hjässan!

Håll på dessa punkter i ca 30 sekunder. Då har du balanserat ditt nervsystem.

Kände du innan att du var hård i nacken, borde du känna nu att du är mjuk i nacken!