Stöd eller inte?
24 maj, 2021
Visa alla

Käken är i fokus!

Fem dagar i härliga vindfulla Skåne, där huvudmålet med mitt besök var att ge Anna Sparre en käkledsbehandling! Jag har jobbat med käken specifikt i över 10 år och utbildar nu andra terapeuter i tekniker som jag har tagit fram under tiden i samarbete med tandläkare bla.

Anna Sparre har en blogg och en pod som har många lyssnare, och hennes olika gäster är så mycket mer prominenta och erfarna än jag, så jag ska erkänna att jag var mycket nervös innan! Möte med Anna tog bort all nervositet, en stor välkomnande kram och vi började prata direkt. En så otrolig kunnig och mångsidig människa, men stor passion och mycket ödmjukhet, då kan det inte bli annat än ett storartat möte!

Så Anna fick sin behandling och sen var det dags för att “podda”. Vi avslutade med att ge en mängd olika tips och trix, jag gillar att du kan hjälpa dig själv mellan behandlingarna. Så jag lägger ut den första filmen här.

Hur vet du om du har ett käkproblem? Hur kollar du? Det är vad jag visar på denna filmen, där jag ligger på Annas köksbord – – ja det ser lite konstigt ut tycker jag! Men det bjuder jag på, om det kan ge dig verktyg för att kolla din egen käke.

Så kolla filmen och kolla din egen käkfunktion, hur är det, kan du verkligen gapa stort?

Comments are closed.