Magisk öronakupunktur
17 maj, 2017
Visa alla

Kinesiologi, vad är det?

Tänkvärda ord!

Kinesiologi, så svårt att förklarar och så roligt att använda!  Kinesiologi har fyra stycken olika glasögon, vi ser på kroppen på fyra olika sett och dessa fyra hänger så klart ihop. Vi är energi, och vår energi flyter i våra kroppar – där det blir stop i flödet uppstår sjukdom.

Det kan vara strukturellt stop, en muskel eller led har ett problem.  Det kan vara näringsmässigt obalanser, som gör att olika flöden inte får tillräckligt med energi för att kunna flöda optimalt. Emotionella orsaker, som sitter kvar i kroppen och hindrar, eller energiobalanser.

Kinesiologi jobbar med immunförsvaret, nervsystemet, lymfsystemet, cirkulationen, hormon och matsmältningssystemet. Hela kroppen! Kroppen är lite som et kretskort, och kinesiologi kopplar ihop trasiga lödningar helt enkelt!

Du kan kan komma med vilket problem som helst, ont i en axel, eller svårt att sova.  Du stressar, har magproblematik, eller blir jämt och ständigt förkyld. En person kom för svamp på tungan, det löste vi.  En annan för förstoppning.  Det löste vi. Vi kan testa om du verkligen behöver äta alla tillskott du stoppar i dig, eller om det är så att kroppen är nöjd?  Eller det kanske är något helt annat du behöver?  Vi kan även testa hormonella störningar, vad är det du behöver för att uppnå balans?

Du kan alltid prova, din hälsa måste komma först! Det är bättre att må bra än att må nästa bra!

Välkommen!

Comments are closed.