Kinesiologi, vad är det?
6 april, 2017
Andas du?
17 maj, 2017
Visa alla

Magisk öronakupunktur

Efter åratal utan att få upp armen flög den nu upp.  Det tog fyra nålar i örat, varken mer eller mindre. Jag är lika imponerad av öronakupunktur som min patient efter denna upplevelsen.  Det var dessutom andra gången.

Förra besöket var det den högra som inte kom upp alls, och det löste vi med 2 nålar.  Den kommer upp en vecka senare, så det är bestående.  Så det är inte en engångsföreteelse, det är bestående och det är helt magiskt! Denna gången tog jag bild före och efter, vilket jag missade första gången, men nu tänkte jag att jag måste ha bevis!

 

Första bilden innan öronakupunktur – andra bilden med 4 nålar i örat

Bild 1 visar arm så högt det gick att få upp den innan behandling. Bild 2 med 4 nålar.
Så här kan du se själv, att armen kommer upp utan problem, men nålar i örat.  Resultat, ren magi! Älskar mitt jobb!

Comments are closed.