Magisk öronakupunktur
17 maj, 2017
Ny hemsida
20 juni, 2017
Visa alla

Andas du?

Du vet att du inte behöver andas medvetet, att kroppen andas vare sig du vill eller inte.  Räcker det? Vet du vad som händer med din andning när du blir stressad? Viktigare än det, vet du vad som händer med din kropp om du inte andas ordentligt över tid?  Du går in i väggen.  Du fattar bara inte att du har gått in i väggen och fortsätter jobba, träna och är bara oändligt trött.  Sen får du ont, lite överallt, det flyttar sig, du tänker att det går nog över.

Det gör det inte.

Just nu har jag flera som har denna historia.  Så vad är lösningen?  Min lösning är att arbeta från alla håll, med muskler, med psyket, med lymfan, och till sist men kanske absolut viktigast, med andningen.  Andningsmassage och faktiskt att träna hemma varje dag på att djupandas rätt.  Att lära sig känna vad som händer i kroppen när du andas rätt.  De flesta jag möter på min klinik i dag vet tyvärr inte hur man andas, och enn mindre vad konsekvenserna av en dålig andning innebär.  Resultatet av en dåligt fungerande andning går att mäta, och det visar då att du har för höga koldioxidhalter i kroppen, vilket gör att du syresätter dig för dålig, vilket i sin tur påverkar kroppens inre organ.

Hur ska du göra?

Du ska andas genom näsan. Gör ett enkelt litet test.  Kolla om du orkar gå snabbt uppförsbacke, med stängd mun, andas bara genom näsan.  Var det svårt?  Träna lite varje dag, så ska du se det blir lättare. Ta ett djupt andetag när du känner stressen komma och känn hur glad din kropp blir! Boka in dig på en behandling, så tar vi tag i detta.
Lycka till!

Comments are closed.