Smärtbehandling
11 september, 2017
Jag firar hela året!
1 februari, 2018
Visa alla

10 ÅRS JUBILEUM firas hela 2018

Tänk att det har gått 10 år sedan jag blev massageterapeut!  Från en värld av lampor, rock’n roll och sena nätter rullandes case utanför Globen – till denna fantastiska värld med kropp och själ. Jag är så tacksam för att jag hittade min egen väg för 10 års sedan, och att jag har kvar glädjen och nyfikenheten!

Det har funnits många halleluja-moments längs vägen; armar som inte har gått upp har flugit upp efter några nålar i örat; fötter som ömmat från sängkanten klarade springa en halv-mara; utebliven mens återkom; händer och armar det strålat i tystnade; listan är oändlig.  Jag är så glad och tacksam att jag har verktygen och får göra alla dessa roliga behandlingar varje dag.

Det kommer att firas under hela året, med olika erbjudanden som dyker upp lite här och var. Det kommer bli champagne och mingel under våren, så vi kan skåla tillsammans och glädjas åt kroppens fantastiska förmåga att läka när den fått lite hjälp.  Så varmt välkommen önskar jag, hela året!

 

Comments are closed.