10 ÅRS JUBILEUM firas hela 2018
18 januari, 2018
Holografisk Kinesiologi
10 maj, 2019
Visa alla

Jag är så glad och tacksam för att jag får ha världens bästa jobb! Nu har det gått tio år, med ungefär 6-7000

Tone vid sitt skrivbord

Tone sittandes vid sitt skrivbord

personer som har låtit mig ta hand deras om kroppar!  Det ger erfarenhet och ödmjukhet känner jag.  Det

är viktigt för mig att behålla min respekt och ödmjukhet inför dig som kund.  Att komma in till en främmande person, i bland ta av sig nästan alla kläder, och låta mig göra saker med kroppen – det inger respekt och ödmjukhet.

Ibland blir det testa en olika muskler, ibland blir det öronakupunktur – eller att du får se hur dina fotleder ser ut bakifrån!  Fötterna är grunden för din kropp och det är viktigt att leden och musklerna fungerar optimalt. Ibland är det käken som är den ömmaste delen på kroppen. Vi pratar, jag ställer frågor och du berättar.  Sen lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan.

Min resa inom kroppen tar aldrig slut, det finns alltid nytt att lära.  Nu ska jag även lära ut och dela med mig av mina egna erfarenheter, som lärare på Svenska Kinesiologiskolan ska jag tillsammans med Mac Pompeius Wolentis lära ut käkledsterapi.  Det ska bli otroligt spännande och kul, och en stor ära för mig att få vara där.

Jag hoppas vi ses under mitt 10års jubileum, att du tar hand om din kropp då du bara får en, som ska vara hela livet. Boka lätt och enkel vid att klicka på bokaknappen.  Varmt välkommen!

Comments are closed.