Jag firar hela året!
1 februari, 2018
Har du ont i kroppen? Bli kvitt din smärta!
12 augusti, 2019
Visa alla

Holografisk Kinesiologi

Jag har gått en kurs, igen! Nu tror jag att jag äntligen har hittat det ultimata behandlingsverktyget. Nu kan jag äntligen behandla utan gränser.

En person som hade haft huvudvärk i sex månader kom, och berättade att läkaren tyckte att det borde var nackens muskler som gav detta, därav besök hos mig. Då jag kollade nacken tyckte jag inte alls att den var speciellt spänd. Ställde ett antal frågor och det kom fram att illamående hade gjort sig påmind senaste veckorna. Även otrolig känslighet mot ljus.

Jag funderade och frågade har du haft borelia?  Ja förra sommaren var svaret. Det är då jag blir tacksam över mina nya kunskaper tillsammans med mina fantastiska  testkit, som innehåller allt; bakterier, virus, svamp och parasiter.  Så jag kan hitta om det finns något av detta i kroppen, även vilken bakterie eller svamp. Så även borelia och lyme, en vidareutveckling av borelia. Så jag tog fram dessa och testade.  Bingo!  Det svarade på lyme.  Då testade jag fram vilken örtblandning som kroppen behöver för att klara av att göra sig av med detta.

Skickade hem klienten med en flaska örter. Nu var det bara att vänta och se om detta stämde och huvudvärken försvinner.

Idag fick jag ett mail. “Jag mår bra, huvudvärken försvann efter tre dagar.”

Hurra! Jag blir lycklig av att göra just detta, lägga ihop pusselbitarna, ha verktyg för att fråga kroppen och sen få svaret att det var rätt.

Har du en kropp som läkaren säger det inte är fel på, men du mår ingen bra? Eller har du något som aldrig går över, blir inte bra oavsett vilka piller du har provat? Då tycker jag att du ska testa HKT holografisk kinesiologi.  Fram till första oktober har jag ett rabatterat pris, 1490 kr, mot 2100 kr sen. Så vad väntar du på ? Vi ses när du vill!

 

Comments are closed.