Har du ont i kroppen? Bli kvitt din smärta!
12 augusti, 2019
Mina tips
Nyhet!
10 februari, 2021
Visa alla

Ont, det gör ont…

Värk vad är det bra för? Du vet inte hur bra du har det till du får värk i kroppen.  Den värken som gör att du inte orkar äta, inte kan sova.  Värk som inte släpper, bara pågår inne i kroppen hur du än gör.  De flesta äter smärtstillande piller, vilket tar bort smärtan, men inte orsaken. 

Vill du ha bort orsaken?  Då har jag nu så många verktyg att jag vågar påstå att jag kan hjälpa dig!  Nu har jag sett så många otroliga saker hända, där armar plötsligen går att lyfta, där diskbråck inte längre gör ont, där personen kan gå utan smärta – alla riktiga Halleluja moments!  Du har flera behandlingar att välja på men har du många och långvariga problem rekommenderar jag HKT-behandlingen, som verkligen hittar de mest otroliga orsaker till problem. Virus, parasiter och annat otäckt kan vara roten till dina smärtor.

Jag vet att mina tekniker fungerar, men inte alltid och inte på alla.  Men har du ont, varför inte försöka?  Tänk om det går att lindra?  Tänka om du kan slippa värken i några timmar?  Några dagar?  Jag har flera som har testat och gått med ett leende på läpparna! Boka en behandling – för att få ner eller bort din smärta!
Välkommen!

Comments are closed.