Dagens
15 februari, 2021
Hur är det med träning?
5 mars, 2021
Visa alla

Pilates?

Mina tips

Bra saker du kan göra själv

Det är många i Sverige som gör yoga varje dag, bra på många sätt. Själv tycker jag att pilates är så mycket bättre. Jag har ynnesten att bästa väninnan Wendy är pilateslärare de lux! Så i veckan har jag gjort hennes klasser, som nu går via zoom såklart. Mina magmuskler reagerade direkt! Herregud va det gjorde skillnad, bara en session och mina magmuskler är absolut mer med i matchen.

Nu gör jag en klass varje morgon klockan nio, och märker redan skillnad på min prestation. Det är långsamt, det är lugnt, det är andning – men främst är det muskler som jobbar. Alla små stabiliserande muskler som ser till att vi har en bra hållning, för träna och bli bättre. Det märks resten av dagen!

Vill du testa så gå in på hennes hemsida, där du hittar all info om henne och hennes arbete. Hon talar en tydlig och enkel engelska, så språket borde inte vara ett problem. 60 pund kostar 10 sessions, vilket jag tycker är billigt för en så bra lärare. Det finns nästan 100 filmer du kan abonnera på för en billig peng och sen live zoom sessions varje vecka. Berätta vad du tycker om hennes klasser om du provar!

https://www.pilates-instructor.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *